Mob: 06 105 99 186
Tel: 020 482 6457
Fax: 020 482 3207
Mail:info@kalaidjan.nl

Home

Bedrijf Info

Bouwprojecten

Contacten

-  K A L A I D J A N  -

De oprichter Juri Kalaidjan is een allround bouwkundige die binnen de voormalige Sovjet Unie een zeer gewaardeerd projectmanager was, wat mede blijkt uit de enorme verantwoordelijkheden die hij destijds toebedeeld kreeg. De meeste projecten die door hem uitgevoerd zijn, bevinden zich in het noorden van Rusland.

In de jaren ‘90 is hij voor zichzelf begonnen met een houtverwerkingsbedrijf. Dit bedrijf maakte diverse producten van hout uit Siberische bossen. 

In 2003 heeft de heer Kalaidjan de onderneming KALAIDJAN in Nederland opgezet. Hij voerde via deze onderneming diverse werkzaamheden uit, waaronder het maken van tekeningen, het vervaardigen van berekeningen voor bouwaanvragen en hij verrichtte bouw- en verbouwingswerkzaamheden.

Na een aantal jaar heeft de heer Kalaidjan besloten om het bestaande bedrijf uit te breiden met de import en bouw van Siberische massief houten huizen. Zoon Tigran Kalaidjan is toegetreden tot het familiebedrijf en zorgt zo voor de nodige continuďteit.

Vader en zoon met een aantal onderaannemers vormen nu een team die werkzamheden uitvoeren in traditionele bouw,  houtskeletbouw en massief houtbouw. U kunt denkan aan aanbouw/opbouw, renovatie of compleet nieuwbouw woningen.

 © 2003 - 2015 v.o.f. KALAIDJAN